Küçük Hacılar Futbol Turnuvasında finalistler belli oldu

11 Eylül 2021 10:35

Isparta’nın en büyük halı saha organizasyonu olan turnuvada yarı final maçları sonunda Stil Dor Pub Red ile Küçük Hacılarspor finale kaldı.

24 takımın mücadele ettiği 2. Geleneksel Küçük Hacılar turnuvasında finale kalan ekipler belli oldu. Yaklaşık 1 aydır devam eden Isparta’nın en büyük halı saha organizasyonu olan turnuvada yarı final maçları sonunda Stil Dor Pub Red ile Küçük Hacılarspor finale kaldı. Küçük Hacılarspor, İhtiyar Delikanlıları 5-3 mağlup etti. Türkiyemspor ile Stil Dor Pub Red arasında oynanan maçın normal süresi 2-2 sona erdi. Maçı ise penaltılarla Stil Dor Pub Red 5-4 kazandı.

Final karşılaşması ise 11 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak. Final karşılaşmasına yoğun ilginin olması bekleniyor.

Turnuvaya Küçük Hacılarspor, İhtiyar Delikanlılar, Kuleönü Gençlikspor, Ayazmanaspor, Yakaörenspor, Büyük Hacılar Köyüspor, Elveda Güneykent, Davraz Masterler, Anadolu FK, Bozanönüspor, Merkez İlçe Spor, Stil Dor Pub Red, Osmanlıspor, Şöhretler Mastır, Aliköyü Gençlik, Efsanenin Takımı, Game Off City, FC Türkiyemspor, Gülkent Mastır, Yıldırımspor, Halının Kralları ve Şehir Gücü takımları katılmıştı.

Çeyrek finale ise  Küçük Hacılarspor, Büyük Hacılarspor, İhtiyar Delikanlılar, Stil Dor Pub Red, Davraz Mastır, Game Of City, Türkiyemspor, Elveda Güneykentspor takımları katılmıştı.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1320 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...