“BABA GİTTİ, BİZ YİNE SUSUZ KALDIK”

14 Eylül 2021 15:50

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Isparta’nın köylerini gezmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde  Uluborlu, Keçiborlu, Sütçüler ve Senirkent ilçelerine bağlı köylerini gezen Milletvekili Cesur, son olarak Şarkikaraağaç’ın kasabalarını ve köylerini ziyaret etti.

Milletvekili Cesur’un Şarkikaraağaç ziyaretinde kendisine eşlik eden ve İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, İYİ Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Cemil Çelik,  ve İYİ Parti teşkilatlarından oluşan heyet, ilk olarak Göksöğüt Köyü’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Geniş katılımla yapılan toplantıda Milletvekili Cesur, Göksöğüt köyü ve Şarkikaraağaç’ın problemlerinin çözümüne dair, daha önceden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunmuş olduğu araştırma ve ilgili bakanlara ilettiği soru önergelerini, varsa cevapları ile birlikte köy halkı ile paylaştı.  Oy istemeye değil, derde derman olmaya geldiğini söyleyen Milletvekili Cesur, Göksöğütlüler tarafından dile getirilen sorunları dinledi, tek tek not aldı.

Köylülerce dile getirilen sorunların başında yine “su sorunu” geldi. Türkiye’nin her yerini Cumhurbaşkanı Demirel’in suya kavuşturduğunu anlatan köylüler, BABA gitti, biz yine susuz kaldık dedi. Köyde yaşanan bütün sorunların notlarını alan Milletvekili Cesur, bunların çözümü için her platforma başvuracağını ve yine Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacağını, sorunların çözülmesi için ilgili bakanlıklara ileteceğini söyledi.

*Haber Merkezi

Bu haber 1178 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...