AMATÖR KULÜPLERE MADDİ DESTEK VEREN BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E PLAKET

15 Eylül 2021 18:16

Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak ve amatör kulüp yöneticileri spora ve sporcuya katkılarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e  plaket takdim etti. Başdeğirmen ise amatör kulüplere 2019 yılında verdiği maddi desteğin 2 katını vereceklerini belirterek, spora yatırımların devam edeceğini dile getirdi.

Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak, Isparta futbol taban birliği yöneticileri, Isparta amatör spor kulüpleri yöneticileri ve antrenörleri Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek spora ve sporcuya verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise amatör kulüplere 2019 yılında verdiği maddi desteğin 2 katını vereceklerini belirterek, amatör sporla ilgili yapılan tesislerin tümünün geleceğini kurtarıcısı gençler için en kısa sürede tamamlanacağı bildirdi.

 Çiçek ve plaket takdiminin ardından konuşan Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan  Oturak, “Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen, göreve seçildikten sonra semt  sahaları ve spor tesisleri anlamında önemli adımlar attı.   17 semt ve 2 büyük saha gençlerimiz ve amatör spor için bir ilaç olacak. Yıllardır belediyenin sporla ilgili bir yatırımı yoktu. Isparta tarihinde bu bir ilktir. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen, amatör  futbolun 50 yılını kurtardı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ayrıca Futbol Taban Birlikleri için Amatör Spor Evi projesiyle ilgili hazırlanan proje örneğini de Başkan Başdeğirmen’e sunan IASKF Başkanı Oturak, “Amatör Spor Evini de başkanımız yaparsa minnettar kalacağız. Şu an Amatör Spor Evine çok ihtiyacımız var.  Ayrıca Amatör Spor Kulüplerine de 2019 yılında başkanımız maddi yardımda bulunmuştu. Başkanımızdan bu konuda da destek istiyoruz”  diye konuştu.

*Levent Doğan

Bu haber 1172 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...