“BU PAHALILIĞIN SEBEBİ AK PARTİ İKTİDARIDIR”

21 Eylül 2021 17:20

İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, dün Karaağaç Mahallesinde kurulan Halk Pazarını gezdiğini ve pazarda gerek esnafın gerek vatandaşların hayat pahalılığından şikayetçi olduğunu belirterek; “Pazarda sebze ve meyve fiyatları almış başını gidiyor. İktidar ise ona buna suç atmakla meşgul. Siz ona buna suç atacağınıza mesainizi milletin sorunlarını çözmek için harcayın” dedi.

Ülkede yaşanan hayat pahalılığının sorumlusunun Ak Parti İktidarı olduğunu ifade eden İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ; “Merkez ilçe teşkilatı olarak yaptığımız tespit sonucu, Isparta’da esnaf ve vatandaş yüksek fiyat artışlarından dolayı kan ağlıyor. Artık mızrak çuvala sığmaz oldu. Her zamanki gibi suçu başkasına atma derdindeler.

Dün Karaağaç Pazarında, pazarcılar ve de vatandaş hiç memnun değildi. Fasulyenin kilosu 12 lira, Domates 6 ile 7 lira arası, üzüm 6 lira, diğerlerini hiç söylemiyorum. Pazarcı ve üreticiler; tohumun, gübrenin ve mazotun pahalı olduğunu, bu yüzden fiyatlara yansıdığını dile getirdiler.

O zaman mazot, gübre ve tohumlardaki 3'e katlanan bu fiyat artışlarının müsebbibi Millet İttifakımı, pazarcılar mı yoksa uzaylılar mı? Dışardan bakan biri Ak Parti'nin yüksek enflasyondaki açıklamalarını dinlese sanki ülkeyi başkası yönetiyor diyecekler. Hakikaten çok komik oluyor.

Tabi iktidar sahipleri sıkıştığında can simidi ne sarılır gibi, algı operasyonun peşindeler. Lakin milletin bu tür beyanlara karnı tok. Yani kimsenin fiyatları abarttığı da yok! Ak Parti her zamanki gibi yüksek fiyat artışlarındaki sorumluluğunu üstlenmiyor.

Her daim olduğu gibi suçu başkasına atacak maraba arama peşine düşmüş. Fakat Milletin bu algı operasyonlarının farkında. Artık sizlere inanmıyor!! Hakikaten millet ciddi anlamda sıkıntılı ve yorgun. İktidar sahipleri algı operasyonları için harcadığı büyük mesaisini, milletin gerçek sorunlarını çözmek için harcaması tek temennimizdir” dedi.

*Haber Merkezi

 

 

Bu haber 1219 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...