Isparta 32 Spor, 7. Sıraya yükseldi

22 Eylül 2021 17:44

Pembe-yeşilliler, 24 Anagold Erzincanspor’u deplasmanda yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı ve 7. Sıraya yükseldi.

                Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor’da moraller yerinde. Grubun iddialı ekiplerinden 24 Anagold Erzincanspor’u deplasmanda 3-1 yenen pembe-yeşilliler, puanını 5’e çıkardı ve 7. Sıraya yükseldi.

                Lige Bucaspor beraberliğiyle başlayan ve ardından 1922 Konyaspor’la da yenişemeyen Isparta 32 Spor, Erzincan temsilcisi karşısında şeytanın bacağını kırdı.

                Bu hafta sonu grubun favori ekiplerinden 4 puanla 9. Sırada bulunan Tarsus İdmanyurduspor’u ağırlayacak olan pembe-yeşilliler, çıkışını sürdürmek istiyor. Isparta 32 Spor, güçlü rakibini yenerek zirveye bir adım daha yaklaşma amacında. Mersin temsilcisi karşısında oynayacakları maçın hazırlıklarına başlayan pembe-yeşillilerde Teknik Direktör Tarık Söyleyici, “Sahada para değil, yürek oynar” diyerek mücadelelerinden dolayı futbolcularını kutladı.

                Öte yandan haftanın yıldız karmasında Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, haftanın teknik direktörü seçilirken karmada Kadir Turhan, Burak Aydın ve Taner Gümüş de er aldı.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1281 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...