Bilardo Turnuvasında Özkan Özfidan birinci oldu

23 Eylül 2021 17:20

3 bant Isparta İl Birinciliği bilardo turnuvasında Özkan Özfidan birinci, İbrahim Tosun ikinci, Mustafa Gülsoy üçüncü ve Atakan Baştaş dördüncü oldu.

10-21 Eylül 2021 tarihleri arasında Bilardo İl Temsilciliği’nin  faaliyet programında yer alan 3 bant Isparta İl Birinciliği bilardo turnuvası sona erdi.

Yarışmada Özkan Özfidan birinci, İbrahim Tosun ikinci, Mustafa Gülsoy üçüncü ve Atakan Baştaş dördüncü oldu.

Bilardo İl Temsilcisi Özkan Özfidan, Bilardo İl Birinciliğini sorunsuz bir şekilde tamamladıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, “Turnuvamızda emeği geçen hakemlerimizden özellikle Ziya Öztürk:, hocama baş hakemimiz Davut Yeşil’e,  Ali Gök hocama, Yüksel Gökaslan ustamıza  Murat Karayel ve Yalçın Bozoğlu hocalarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Güzel bir turnuva oldu inşallah dereceye giren arkadaşlar TBF’nin yaptığı yeni salonda güzel işlere imza atarlar. Tüm Isparta sporcularına şimdiden başarılar dilerim. Turnuvamızı izleyen bilardo sporuna gönül veren Isparta Bilardo Sevenlere de çok teşekkür ediyoruz. Yeni Turnuva Salonumuz İçin Sayın Başkanım Ersan Ercan ve Ekibi Tebrikler” dedi.

*Levent Doğan

Bu haber 1440 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...