ISPARTA 32 SPOR, TARSUS İDMANYURDU MAÇINA HAZIRLANIYOR

24 Eylül 2021 17:42

Pembe-yeşilliler, Tarsus İdmanyurduspor’la oynayacağı maçı kazanarak bay haftasına moralli girmek istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor, Pazar günü kendi sahasında grubun şampiyonluk adaylarından Tarsus İdmanyurduspor ile karşı karşıya gelecek. Pembe-yeşilliler, mağlup ederek yoluna emin adımlarla devam etmesi bekleniyor.

Ispartaspor, hafta sonu oynanacak Tarsus İdmanyurduspor maçı hazırlıkları sürüyor. 26 Eylül Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumunda saat 19.00’da oynanacak olan maçta Tarsus İdmanyurduspor takımını konuk edecek olan pembe-yeşillilerde tüm hesaplar galibiyet üzerine. Özel İdare Sahasında ve Atatürk Stadında çalışmalarını sürdüren Isparta 32 Spor gözünü üst sıralara dikti.

TÜM PLANLAR GALİBİYET ÜZERİNE

Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, takımın her geçen gün performansının arttığına dikkat çekerek, “Anagold 24 Erzincanspor’a karşı oynadığımız maçta aldığımız galibiyet takımın kendine olan güvenini daha fazla artırdı. Erzincanspor maçında takım olarak hafta başından beri çalıştığımız sistemimizi sahaya son dakikaya kadar yansıttık. Futbolcularımızın özverisinden ve sistemimize olan bağlılığından dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte çok daha iyi ve başarılı bir takım oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tarsus İdmanyurduspor’u da yenerek  bay geçeceğimizden dolayı ligde iyi bir yere çıkmak istiyoruz” dedi.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1541 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...