ISPARTA 32 SPOR- TARSUS İDMANYURDU KARŞILAŞMASI YARIN 19.00’DA ATATÜRK STADINDA

25 Eylül 2021 12:33

Pembe-yeşilliler, iç sahada  Tarsus İdmanyurduspor’la oynayacağı maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 4. maçında Tarsus İdmanyurduspor’u ağırlıyor. Karşılaşma  Isparta Atatürk Stadyumunda 26 Eylül Pazar günü saat 19.00’da oynanacak.

                Isparta 32 Spor-Tarsus İdmanyurduspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Hakemleri Safa Yılmaz, Şenol Bektaş, Efe Kurtuluş ve Ömer Şivka yönetecek.

                Isparta 32 Spor, 5 puanla yedinci sırada bulunuyor. Pembe-yeşilliler, 4 puanla 9. Sırada yer alan Tarsus İdmanyurduspor’u  yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Önümüzdeki haftayı bay geçirecek olan Ispartaspor için bu karşılaşma oldukça önemli.

                Gruptaki maçlarda lider Şanlıurfaspor, haftayı bay geçiriyor. Grup ikincisi Kırşehir Belediyespor ise henüz puanla tanışamayan Zonguldak Kömürspor’u ağırlıyor.

                Şampiyonluk adaylarından Amed Sportif, 3 puanla 10. Sırada yer alan Ankara Demirspor’u konuk edecek.

                Üst sıralarda yer almak isteyen Pendikspor, Karatay Termal 1922 Konyaspor’u ağırlarken Anagold E24 Erzincanspor ise Akhisarspor’la deplasmanda karşılaşacak.

                Üst sıralarda yer almak isteyen Bucaspor 1928 ise 3 puanı bulunan Uşakspor’u ağırlıyor. 3 puanı bulunan Pazarspor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren 1 puanlı Eskişehirspor ise deplasmanda karşılaşacak. Henüz puanı bulunmayan Teco Karacabey Belediyespor A.Ş. ise 12. Sırada yer alan Kırklarelispor’u konuk edecek.

*Levent Doğan

Bu haber 1512 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...