BAŞKENT’TE ISPARTA’LI DARTÇILAR GÖZ DOLDURDU

29 Eylül 2021 18:15

Ispartalı Dartçı Kızlar Dicle Tarı ve Nursena Çelik Ankara'da yapılan Türkiye Dart Şampiyonası 1. Ayak maçlarında 79  sporcunun katıldığı genç kızlar kategorisinde 5’inci oldular.

Ispartalı Dartçı Kızlar Dicle Tarı ve Nursena Çelik Ankara'da yapılan Türkiye Dart Şampiyonası 1. Ayak maçlarında 79  sporcunun katıldığı genç kızlar kategorisinde 5’inci oldular.

 Isparta adına önemli bir başarıya imza attılar.

Dart Branşında Isparta’da Gençlik ve Spor Müdürlüğünce Ankara'da yapılan Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonasına (1. Ayağına) gönderilen Sporcular son derece başarılı ve çekişmeli maçlar çıkardılar.

Ankara Atatürk Spor ve Sergi Sarayında 24-26 Eylül 2021 tarihlerinde yapılan 81 vilayetten 500' e yakın sporcunun iştirak ettiği yarışmada art arda 5'er maç kazanarak çeyrek Finale kadar çıkan ancak madalya için yarı final maçlarında Türkiye ikincisi ve Türkiye 3.lerine yenilen Dicle TARİ ve Nursena Çelik milli takıma seçmelerine girebilmek için 1. ayak maçlarında büyük başarı de ettiler.

Isparta  2. kademe Dart antrenörü ve Dart İl Hakem kurulu Başkanı Recep Gürdal nezaretinde  Yıldız Kızlarda: Nisa Gülal

Yıldız erkeklerde: Nihat Kılıç,

Genç Kızlarda: Nursena Çelik  ve Dicle Tari, Genc Erkeklerde; Muhammed ılıç, Emre Sarpdağ  ve Osman Şengün yarıştılar. 

Isparta  2. kademe Dart antrenörü ve Dart İl Hakem kurulu Başkanı Recep Gürdal  ise Isparta’yı en ii şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirterek, “2021-2022 Sezonu Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turnuvası 1. Ayak Müsabakaları iştirak etmemize katkı sağlayan Dart İl Temsilcimize, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, pandemi kurallarına uygun yarışma ortamı sağlayan Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon’umuza teşekkür ederim. Yarışmaya katılan ve önemli başarılara imza atan sporcularımı ve ailelerini tebrik ederim” dedi.

*Levent Doğan

 

 

 

Bu haber 1556 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...