Teknik Direktör Söyleyici´den Hakeme tepki

12 Ekim 2021 16:48

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor'un Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Pendikspor sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyleyerek maçın hakemi Necati Selçuk Şahin'e tepki gösterdi.
Ispartaspor'un 1 – 0'lık mağlubiyetiyle sona eren Pendikspor maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; “Biz böylesine güzel ve etkili futbolla yolumuza devam ederken, uğradığımız haksızlıklar yüzünden puan ve puanlar kaybediyoruz. Biz asla hakemler bizden yana olsun demiyoruz. Sadece adaletli olarak maç yönetsinler diyoruz. Adaletli yönetirlerse biz zaten takım gücümüzle galip gelmesini biliriz. Daha önce de söylediğim gibi biz Ispartaspor olarak bu maça bir dönüm maçı olarak bakıyorduk. Pendikspor maçı için de aynı şekilde hazırlıklarımızı yaptık. Ancak, sahada çok iyi oynamamıza rağmen hakem tüm ikili mücadelelerde rakip takım lehine düdük çaldı. Bununla da yetinmedi bizi 10 kişi bırakarak mağlup olmamızda en büyük rolü oynadı.
Biz sahada 10 iken de üstün bir futbol ortaya koyduk. Sadece golü bulmakta zorlandık ve gol bulamayınca da sahadan mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı. Dün sahada bazı güçlerin devreye girmesiyle bu hafta gurupta lider olacakken liderliğimiz engellendi. Pendik maçında kazanacağımız puan veya puanlarımız elimizden alanları önce vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum sonrada Allah'a havale ediyorum” diye konuştu.
“TARAFTARIMIZ BİZİ 90 DAKİKA BOYUNCA DESTEKLEDİ”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Pembe-yeşilli taraftarlara teşekkür ederek; “Takımımıza gönül vermiş binlerce taraftarımız sağolsunlar Pazar günkü maçta tribünleri doldurarak takımımıza sonuna kadar destek verdiler. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Stadı doldurdular ve sonuna kadar desteklediler. Maç bitiminde mağlup olmamıza rağmen oyuncularımızı tribüne çağırıp tezahüratlar eşliğinde soyunma odasına gönderdiler. Sağolsunlar var olsunlar” dedi.
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1188 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...