HAYDİ ISPARTASPOR GÖSTER KENDİNİ..

22 Ekim 2021 16:43

Ispartaspor, bugün Kırşehir Belediyespor'la oynayacağı maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 8. Maçında Kırşehir Belediyespor'la oynayacağı maçı kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. 23 Ekim Cumartesi günü Isparta Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Karabük Bölgesinden Mustafa Hakan Belder, Hüseyin Can, Mehmet Kuru ve Emre Kaan Çalışkan isimli hakemler yönetecek.
Ispartaspor, 14 puanla ikinci sırada bulunurken Kırşehir Belediyespor 13 puanla yedinci sırada yer alıyor. Ispartaspor, güçlü rakibini yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Kırşehir Belediyespor ise Isparta deplasmanında puan ve puanlarla dönerek zirve yarışından kopmak istemiyor.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise lider Pendikspor haftayı bay geçiriyor. Şampiyonluk adaylarından Amed Sportif Faaliyetler, Pazarspor'u ağırlıyor.
Üst sıralarda yer almak isteyen 13 puanlı Bucaspor 1928 , kümede kalma mücadelesi veren Teco Karacabey Belediyespor A.Ş.'yi konuk edecek. Haftanın maçında Nazilli Belediyespor, Tarsus İdmanyurduspor'la deplasmanda karşılaşacak.
Orta sıralarda yer alan Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligde zor günler geçiren Eskişehirspor'u ağırlayacak. Üst sıralarda yer almak isteyen Zonguldak Kömürspor, orta sıralarda yer alan Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Ligde zor günler geçiren Akhisarspor ise Uşakspor'u ağırlayacak. Alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Anagold 24 Erzincanspor ise Ankara Demirspor'u konuk edecek.
LEVENT
DOĞAN

Bu haber 1284 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...