MAĞLUBİYETLERİN FATURASI TARIK SÖYLEYİCİYE ÇIKARILDI

11 Kasım 2021 15:50

MAĞLUBİYETLERİN FATURASI TARIK SÖYLEYİCİYE ÇIKARILDI

 

Sezona harika bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda puan kayıpları yaşayan pembe-yeşillilerde Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve ekibiyle yollar ayrıldı.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’da 11. Hafta sonunda Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve ekibiyle yollar ayrıldı. 11 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 4’de yenilgi alan pembe-yeşillilerde Eskişehirspor mağlubiyeti sonrasında yol ayrımı yaşandı.

            Teknik Direktör Tarık Söyleyici’li Ispartaspor 11 hafta sonunda 15 puan topladı. Lider Pendikspor ile Ispartaspor arasında 8 puanlık fark bulunurken küme düşme hattındaki takımlarla da puan farkı 5’e indi. 10. Sırada bulunan pembe-yeşilliler, ligin tam ortasında yer alıyor.

            Son haftalarda yaşanan puan kayıpları sonrasında Ispartaspor Yönetimi , Kamuoyuna duyuru başlığıyla verdiği haberde, “Teknik direktörümüz Tarık Söyleyici ve ekibi ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştır. Tarık Söyleyici ve ekibine emeklerinden ötürü teşekkür ederiz” diyerek yol ayrımını duyurdu.

Bu haber 1188 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...