“Biz hiçbir projeye karşı değiliz, sadece ranta karşıyız”

11 Kasım 2021 17:07

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam ise Genel Merkezin Isparta'ya büyük önem verdiğini belirterek “Gördüğünüz gibi partimiz her aşamada genel merkez tarafından, bilgi dar edilmek üzere Genel Merkez mensuplarınca sürekli ziyaretlerde bulunuluyor. Buda bizlere güç veriyor. Sizlerin bu geliş- gidişleriyle tabanın sesini tavana ileterek projelendirme yapma aşkınızdan dolayı da tekrar sizin huzurunuzda Sayın Genel Başkanımıza minnet borcumuzu sunuyorum. Çok teşekkür ediyorum” dedi.
“. Bu problemlerin üstesinden gelecek parti İYİ Parti düşüncesiyle yollardayız. 2 ay içerisinde 40-50 İli gezdim. Bu vesileyle Sayın Genel Başkanım Meral Akşener'in Ispartalılara selamını iletmiş olayım. Hiç üzülmesinler gümbür gümbür İYİ Parti geliyor. Birimleriyle biz cesurların liderliğine inandık. Hayatımızı kendisine vakfettik ve çare yine biziz Sayın vatandaşlarımız buna inansınlar, kendilerine güvensinler. Ne demişlerdi? Çare sizsiniz. İster yarın, ister 2023'te Sayın Cumhurbaşkanımız sandığı milletin önüne getirsin, ertesi gün sizin şu tedirgin haliniz herkes gülecek diyorum. Biz kesinlikle hiçbir projeye karşı değiliz. Sadece bizim hazmedemediğimiz bir şey var. Biz ranta karşıyız. Biz bu manada da en son şey çok anlamlıydı. Yıl dönümünde kullandığımız kelime; Ömer'in adaleti yoluna yürüyoruz. Bence bu çok güzel ve anlamlı bir şey. Eğer birileri sarımsak yediyse, hesabını verecektir. Biz o adaleti de yüce Türk Milletine uygulayacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.
Bu arada İYİ Parti Mali İşler Başkan Yardımcı Doğan Avcı ve partililer 9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel'in Anıt Mezarını ve İslamköy Demokrasi ve Kalkınma Müzesi'ni ziyaret ettiler.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1179 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...