Milli Tekvandocu Kübra Dağlı üst üste 4. kez Türkiye Şampiyonu

14 Kasım 2021 18:06


Türkiye'nin en yetenekli tekvando sporcularından biri olan Ispartalı Kübra Dağlı, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ankara'da gerçekleştirilen Tekvando Poomsae Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Dağlı, çiftlerde partneri Emirhan Muran'la altın madalya kazanırken tek kadınlar da gümüş madalyaya uzandı. Kübra Dağlı böylece üst üste 4. Türkiye şampiyonasında da şampiyonluk elde etmiş oldu.
2021'in kendisi adına ilk yarışmasına çıkan Kübra Dağlı, çiftlerde partneri Emirhan Muran ile birlikte rakiplerine şans tanımadı ve bir kez daha Türkiye şampiyonu oldu. Kübra, tek kadınlar mücadelesinde ise final podyumunun ikinci basamağına çıktı. Kübra Dağlı, son 4 Türkiye Şampiyonası'ndan da en az bir şampiyonlukla ayrılmayı başarmış oldu.
Dağyı, “Yarışmadığımız dönem boyunca kendimizi hep hazır tutmak için çok çalıştık. Çok mutluyum ki bu çalışmalarımızın sonucunu bugün bir Türkiye şampiyonluğu bir de Türkiye ikinciliği ile almış olduk. Bu başarıya, her zaman benim yanımda, bana destek olan herkesle birlikte ulaştım” dedi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1327 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...