“BİZ İŞ YAPMA PEŞİNDEYİZ, ÇÜNKÜ İKTİDARA GELİYORUZ”

16 Kasım 2021 16:34

İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, kendisine yönelik eleştirilende bulunan AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu'na yanıt verdi. Milletvekili Cesur, “Kendileri birçok köye dahi gitmemiş. Bizim köylerin sorunlarını gündeme getirmemizden neden rahatsız oluyorsunuz” dedi.

Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Milletvekili Cesur;
“O arkadaşlara çok dokunmamak lazım. Yani zor durumdalar. Çok sıkıntıdalar.
Biz muhalefet olarak görevimizi yapıyoruz. Eleştireceğiz, eğer biz eleştirmezsek Isparta halkı beni Meclise yollamış. Milli iradeyi temsil ediyorum. Isparta halkının ben şimdi Türkiye Büyük Millet Meclisi kapanırken bu sene Temmuz ayında son konuşmayı ben yaptım. Şimdi dedim ben köylere gideceğim. Köy köy geziyoruz biz. Isparta sokaklarında dolaşacağım, köylere gideceğim, esnafa gideceğim. Ve oralarda onların bayramlarını kutlayacağım. Herkes gidecek kendi memleketine, kendi seçim bölgesine. Valla sizin oralara gitmeye dedim şeyiniz var mı? Gidebiliyor musunuz bilmiyorum da. Haliniz vaktiniz yani oralara gitmeye müsait mi bilmiyorum ama biz gideceğiz, çalışacağız oralar da. Keşke daha milleti düşünen şekilde buralara yasalar getirseydiniz. Onların problemlerine sorunlarına çözüm bulsaydınız da siz de bizim gibi rahat rahat gitseydiniz insanların karşısına çıksaydınız. Şimdi benim köylere gittiğimden rahatsız olmuş belli ki bana eleştiri yönelten arkadaş. O da kendisi teşkilatçı, birileri dönüp kendi gittiği zaman bir şeyler gidebiliyorsa ben gitmediklerini duyuyorum. Benim gezdiğim köylerde soruyorum ben geliyor mu siyasiler diye… hep gelmedi şu kadar 15 yıldır görmedik falan gibi cevaplar da alıyoruz. Şimdi bu unutulmuşluğun sonucunda teşkilatlarında kalkıp bir şeyler söyleyebilmek için. Ekonomi desen kötü durumda, çiftçi kötü durumda, yollar yapılmamış, belediye verdiği sözleri tutmamış… bütün bu kadar sıkıntının içerisinde onlarında yani bir yerlere tutunabilmesi lazım. Hani bir anda böyle bir demek ki ne kadar çok tahrik olmuşsa bu kadın geziyor gidiyor işte falan diye etraftan bir şey söyleyeyim falan demiş. Ondan sonra etik değerler içerisinde kalan her türlü eleştiriyi kucaklarız. Bizi seven sevmeyen biz siyasetçiyiz. Ben milletvekiliyim. Milletin vekiliyim. Dolayısıyla o teşkilatta ki arkadaşın da ben milletvekiliyim.
Arkadaşımın işi zor tabii. Onlar yazık yani böyle tepetaklak aşağı gidiyor oylar. Isparta'da anketlere bakınca biz sayın genel başkanımız çıktı dedi ki ben Başbakan olacağım. Şimdi ben başbakan olacağımın bir açılımı var bunu tercüme etmek lazım. Nasıl başbakan, kim sizi başbakan yapacak. Millet yapacak. Yani en yüksek oyu alacağım demek bu. Ben buradan söyleyeyim. Şimdi İyi Parti milletvekili sayısı 1. Ak Parti 3. Genel Kurul konuşmaları toplamı benim 105'imiş, üç milletvekilinin toplam 20'imiş. İlk imzası bulunan Meclis Araştırma Önergeleri 33, diğer üç milletvekilimizin toplam sıfır. 300 tane benim imzam bulunan araştırma önergem varmış. Diğer üç milletvekilinin toplam 13'müş. Şimdi sahip olduğum benim yazılı, o gün sahip olduğum yazılı önerge toplamı 218.
Soru önergesi nedir biliyor musunuz? Vatandaşın problemi var. Kanalizasyon sorunu var bunu çözün diye bakana söylüyoruz. Hani öyle bir hakkımız yetkimiz var. Türkiye Büyük Millet Meclisi aracılığıyla 3 tane AK Parti Milletvekilinin sıfırmış. Yani napsın arkadaş beni böyle köylere gidiyor falan diye eleştirmezse ne yapacak. Nasıl siyaset üretecek. Oda kendince öyle bir yol tutturmuş. Biz böyle dedikodu, fitne, fesat peşinde değiliz. Biz iş yapma peşindeyiz. Çünkü iktidara geliyoruz.”
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1175 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...