“40 YILLIK BELEDİYE BAŞKANI GİBİ GÜZEL HİZMETLER YAPIYOR”

19 Kasım 2021 16:59

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde, gençlere yönelik “Tam Bana Göre Festivali”nde Isparta Belediyesi kurduğu stant ile yerini aldı. Kültür, sanat, spor, gençlik, akıllı şehircilik ve öğrencilere yönelik Isparta Belediyesi'nin projelerinin anlatıldığı stant, gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan festivalde Isparta Belediyesi gençlere yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı ödül aldı. Ödülü Başkan Başdeğirmen'e AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki takdim etti.
Isparta standında Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile bir araya gelen Özhaseki; Isparta'ya güzel hizmetler yapıldığını, yapılan çalışmaları daha önce geldiği Isparta ziyaretinde yerinde görme imkanı bulduğunu ifade ederek
“Tabi bu arada da özellikle gençlik hususunda çok ciddi çalışmalar yapan belediyelerimize de bizde ödül vermeye gayret ediyoruz. İşte o belediyelerimizden birisi de Isparta Belediyemiz. Sağ olsun Şükrü Beyin belediye başkanlığında birinci dönemi olmasına rağmen sanki 40 yıllık belediye başkanı gibi en güzel hizmetleri yapmaya devam ediyor.
Bizzat gidip Isparta'da da gördüm.
Belediye Başkanlarının bir ortak toplantısını Isparta'da yaptık.
Arkadaşlarımızın da orada yapılanları görmesini istemiştim.
Şimdi burada aslında ilk gün Sayın
Cumhurbaşkanımızın elinden alacağı ödülü biz takdim ediyoruz. Çünkü trafik sıkışıklığından birçok arkadaşımız yetişemediler.
Onlar biraz geç kalınca sahneye de davet edemedik.
Artık kusurumuzun böylece kabulünü rica ediyoruz.
Değerli başkanımın çalışmalarında başarılar diliyorum.
Allah kolaylık versin, güzel işler
yapmayı da
devam ettirsin diye dua ediyorum.”
HABER MERKEZİ

Bu haber 1269 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...