“Ayaklarımızı yere, basmak zorundayız”

22 Kasım 2021 16:43

Isparta 32 Spor'un Şanlıurfaspor galibiyetini değerlendiren Teknik Direktörü Murat Yılmaz; “Oyuncularım antrenmanlarda çalıştığımız taktik planımıza sadık kalarak çok iyi mücadele ettiler.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 13. Maçında Şanlıurfaspor'la deplasmanda oynadığı maçı 2-0 kazanarak zirveye bir adım daha yaklaştı.
Isparta 32 Spor'da Teknik Direktör Murat Yılmaz, rakibi iyi analiz ettikleri ve oyuncuların da 90 dakika terinin son damlasına kadar mücadele ettiğini anlatan Yılmaz, “Şanlıurfaspor bu ligin en iyi ekiplerinden biri. Yaklaşık 25 milyon TL'lik bir ekip. Hafta için de rakibimizi analiz etmiştik. Artı ve eksilerini gayet iyi biliyorduk. Analimizi iyi yaptık. Dersimizi iyi çalışıp uyguladık. 90 dakika boyunca yaklaşık 12 bin taraftar önünde futbolcularım ellerinden geleni yaptılar” dedi.
Her maçı haftalık düşündüklerini ve rakibe göre analiz yaptıklarını dile getiren Teknik Sorumlu Murat Yılmaz, “Hafta hafta gidiyoruz. Oyuncularım antrenmanlarda çalıştığımız taktik planımıza sadık kalarak çok iyi mücadele ettiler. Bu maçtan galibiyetle dönmemiz çok önemliydi. Puan kaybına en asgariye indirmemiz gerekiyor. Zor maç olacağını biliyorduk. Golü bulduktan sonra rakip üzerimize gelse de bizde pozisyona girdik ve nitekim de de golleri bulduk. Şanlıurfa maçı geride kaldı. Sadece bir maç galip geldik. Henüz kazanılmış bir şey yok. Ayaklarımızı yere basmak zorundayız. Önümüzde ki maçlara daha iyi hazırlanmak zorundayız. Bu arada takımın gerçek sahibi taraftarlarımızı tribünlerde yalnızca takımımıza destek vermeye davet ediyoruz” diye konuştu.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1207 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...