Teksif Sendikası Isparta Şubesi Genel Kurulu yapıldı

29 Kasım 2021 16:50


Teksif sendikası Isparta Şubemizin 1. Olağan Genel Kurulu 28 Kasım 2021 Pazar günü gerçekleşti. İki liste ile girilen Genel Kurul'da, toplam 100 Delegenin oyları ile mevcut Şube Başkanı Mehmet Emin Akkaya aldığı 61 oy ile Şube Başkanlığında güven tazeledi.
Genel Kurula, Türk-İş Genel Eğitim Sekreteri ve Teksif Sendikası Genel Başkanı Nazmi Irgat ve Genel Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, TÜRK-İŞ'e bağlı sendikaların temsilcileri, Ispartadaki sendika şube başkan ve yöneticileri ve delegeler katıldı.
Genel Kurul da Divan Başkanlığı'nı Teksif Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Sebahattin Çetin üstlenirken, Divan Başkan Vekilliklerini Teksif Sendikası İnegöl Şube Başkanı Selçuk Bozkaya ve Teksif Sendikası Edirne Şube Başkanı Mehmet Kafa, Divan Katipliğini ise Teksif Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Nuri Bay ile Teksif Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İlhan Özaydın üstlendi.
Genel Kurul da yaptığı konuşmada Genel Başkan Nazmi Irgat; ”Asgari ücret, kıdem tazminatı, çalışma hayatının sorunları ve emekçilerin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara” değindi.
Teksif Sendikası Isparta Şube Yönetimi şu şekilde oluştu:
Mehmet Emin AKKAYA Şube Başkanı

Bu haber 1324 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...