Kunduracılar Sitesi esnafı 21 Gün sürecek İndirim Günlerine hazır

2 Aralık 2021 16:35

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde Kunduracılar Sitesinde yapılacak Geleneksel İndirim ve Alışveriş Günleri öncesi site esnafı tüm hazırlıklarını tamamladı. Birlik Başkanı Tural'a teşekkür eden kunduracı esnafı, yüzde 60'lara varan indirimlerle müşterilerini bekliyor.

Tarihi Kunduracılar Sitesinde 21 gün boyunca sürecek olan Geleneksel İndirim ve Alışveriş Günleri bugün saat 14.00'da start
alacak. İndirim Günleri öncesi site esnafı, hazırlıklarını
tamamlayarak, Isparta halkını Kunduracılar Sitesi'ne davet etti.
Site esnafından Yaşar Büyükbucaklı, Birlik Başkanı Ahmet Tural'ın sayesinde indirim günleri düzenlediklerini belirterek “Kendisi bizlere yardımcı oldu. Teşekkür ediyoruz. Çok güzel indirimlerimiz olacak. Yüzde 50'ye varan indirimler yapıyoruz. Kimse ayakkabısız kalmayacak. 21 gün boyunca güzel indirim olacak. Tüm halkımızı sitemize davet ediyoruz” dedi.
Esnaf Ahmet İnan ise “Tüm Isparta halkımızı indirim günlerine bekliyoruz. Ürün çeşidimizi artırdık. Bol miktarda ürünümüz var. Spor ayakkabısından bota kadar bütün ürünlerimiz mevcut. Üniversite öğrencilerimizin de bu indirimlerden yararlanmasını istiyoruz. Yüzde 60'a varan indirim yapacağız. Çünkü Birlik Başkanımız Ahmet Tural'ın katkıları çok büyük kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
HALKIMIZ UYGUN FİYATLARI GÖRECEK
Bu ekonomik kriz ortamında vatandaşlara öğrencilerimize faydalı olmak istediklerini belirten kunduracı esnafı Nurettin Özmen “Bize bu imkanı sunan Ahmet Tural başkanımıza teşekkür ediyoruz. Halkımız sitemizi farklı bir şekilde görecekler. Uygun fiyatları görecekler. İndirimin nasıl olduğunu görecekler. Kış mevsimiyle birlikte herkes ayakkabısını alabilsin. Buraya gelip fiyatları görüp uygun fiyatlara ayakkabılarını alsınlar” dedi.
Site esnafından Ümmühan Karabıçak da “Öncelikle Ahmet Başkanımıza katkıları dolayısıyla teşekkür ederiz. Tüm Isparta halkımızın indirim günleri etkinliğine katılmasını istiyoruz. İndirimleri en iyi şekilde yapacağız” diye konuştu.
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1310 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...