ISPARTASPOR, 7´NCİ SIRADA BULUNAN PAZARSPOR´LA YARIN KARŞILAŞIYOR

3 Aralık 2021 17:15

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor Futbol Kulübü, ligdeki 15. Maçında Pazarspor'la deplasmanda karşılaşacak. Yarın Pazar İlçe Stadında oynanacak karşılaşma saat 13.00'de başlayacak.
Karşılaşmayı Ankara Bölgesinden Demokrat Özgür Güneş, Serdar Osman Akarsu, Mustafa Tosun ve Hakan Basık isimli hakemler yönetecek.
Isparta 32 Spor 22 puanla ikinci sırada bulunuyor. Pembe-yeşilliler, 19 puanla yedinci sırada bulunan rakibini yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Pazarspor ise Ispartaspor'u yenerek üst sıralara doğru tırmanışa geçmek amacında.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 32 puanla lider durumda bulunan Pendikspor, 20 puanla beşinci sırada yer alan Şanlıurfaspor'la deplasmanda karşılaşacak. Grup üçüncüsü Bucaspor 1928 haftayı bay geçirirken 4. Sırada bulunan Amed Sportif, bu sezon ligde inişli ve çıkışlı grafik çizen Tarsus İdmanyurduspor'u ağırlayacak. Üst sıralarda yer almak isteyen Kırklarelispor ise ligde zor günler geçiren Akhisarspor'u misafir ederken haftanın kritik maçında Ankara Demirspor, Nazilli Belediyespor'u konuk edecek.
Ispartaspor'un eski çalıştırıcısı Hakan Şimşek ile anlaşan Kırşehir Belediyespor ise ligde zor günler geçiren Eskişehirspor'la deplasmanda karşılaşacak. Orta sıralarda yer alan Karatay Termal Konyaspor ise ligde zor günler geçiren Zonguldak Kömürspor'la deplasmanda karşılaşacak. Kümede kalma savaşı veren Teco Karacabey Belediyespor ise Uşakspor'u konuk edecek.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1166 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...