ISPARTASPOR – AMED SPORTİF KARŞILAŞMASI YARIN ATATÜRK STADİNDA

10 Aralık 2021 17:02

Pembe-yeşilliler, ligin iddialı ekiplerinden Amed Sportif'i yenerek zirve için tekrar umutlanmak istiyor.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 14. Maçında Amed Sportif'i ağırlıyor. Karşılaşma 12 Aralık Pazar günü saat 13.00'de Isparta Atatürk Stadı'nda oynanacak. Müsabakayı Aydın Bölgesinden Eren Özyemişcioğlu, Cankut Gönenç, Muratcan Ilgaz ve Yunus Emre Çakar isimli hakemler yönetecek.
Isparta 32 Spor, 22 puanla beşinci sırada bulunuyor. Pembe-yeşilliler, güçlü rakibini yenerek zirve için tekrar umutlanmak istiyor. Amed Sportif ise 24 puanla ikinci sırada yer alıyor.
Gruptaki diğer maçlarda ise 33 puanla lider durumda bulunan Pendikspor, 22 puanla üçüncü sırada yer alan Kırklarelispor'u ağırlıyor. Haftanın maçında gözler bu karşılaşmada olacak. 22 puanla dördüncü sırada bulunan Buca 1928, orta sıralarda bulunan Karatay Termal 1928 Spor'la deplasmanda karşılaşacak. Üst sıralarda olmayı hedefleyen Şanlıurfaspor ise lig onuncusu Uşakspor'la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Son haftaların formda takımı Pazarspor ise ligde zor günler geçiren Akhisarspor'la deplasmanda karşılaşacak. Devre arasını iple çeken ve transfer tahtasını açmak için yoğun çaba sarf eden ve şu an gençlerle mücadele eden Eskişehirspor ise lig dokuzuncusu Nazilli Belediyespor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Anagold 24 Erzincanspor ise evinde Zonguldak Kömürspor'u konuk ediyor.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1352 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...