“ Ispartamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz”

10 Aralık 2021 17:03

Emrespor Basın Sözcüsü Nuri Top, Emrespor'a desteklerinden dolayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve AK Parti Milletvekilimiz Recep Özel'e de teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşabileceğini ifade etti.


Isparta'yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi 4. Bölge 2. Grupta temsil eden ve 3. Lig için mücadele eden Emrespor, bu hafta sonu Gelendostspor'la karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Emrespor Basın Sözcüsü Nuri Top, son 4 sezondur büyük emekler verdiklerini ve örnek bir takım olmak için de çok çalıştıklarını söyledi. A takımın yanı sıra altyapı, akademi ve diğer dallarda da çalışmalar yapıldığını belirten Basın Sözcüsü Nuri Top, “Emrespor, daha önce Türkiye'de ilkleri başarmış bir ekiptir. Mahalle takımı olarak futbolda profesyonel lige çıkan dünyada ender kulüplerden biridir Emrespor. . Emrespor, Isparta'nın takımıdır. Emrespor'umuza en büyük desteği Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve AK Parti Milletvekilimiz Recep Özel vermektedir. Emre Mahallesi ve sporseverlerde her zaman bu desteği takdir etmektedir. Haftalar ilerledikçe Bölgesel Amatör Ligde heyecan bambaşka oluyor. Biz iyi bir ekibiz ve bu sezon Isparta'mızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Emrespor'umuza desteklerinden dolayı Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e ve AK Parti Milletvekilimiz Recep Özel'e de çok teşekkür ediyoruz. Tüm sporseverleri maçlarımıza bekliyoruz” dedi.
LEVENT
DOĞAN

Bu haber 1164 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...