Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde 4 yıldır hizmette yer alan Oda Başkanlarına AHDE VEFA ÖDÜL TÖRENİ

16 Aralık 2021 16:55

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural başkanlığında, esnaf odalarının başkan ve yönetimlerine 4 yıllık hizmet dönemi içerisinde verdikleri hizmetlere teşekkür etmek amacıyla Ahde
Vefa Ödül Töreni düzenlendi.
Başkan Tural, birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, tüm oda yönetimleriyle gurur duyduğunu ifade etti.
Ahde Vefa Ödül Töreni etkinliğine Ticaret İl Müdürü Mehmet Akif Ülger, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi, oda başkanları ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri katıldı. Törende Birlik Başkanı Ahmet Tural 2018-2021 yıllarını kapsayan hizmet dönemi içerisinde esnaf ve sanatkarlara, odalarına ve Esnaf Odaları Birliği'ne sundukları katkı ve hizmetlere karşılık oda başkan ve yöneticilerine plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.
BAŞKAN TURAL'DAN VEFA VURGUSU
Vefanın sadece İstanbul'da bir semt adı olmadığını belirterek konuşmasına başlayan Birlik Başkanı Tural, Mevlana Hazretleri “VEFA'yı arkanda bıraktığını yabana atmamak, dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere, hayallere ihanet katmamak” olarak nitelendiriyor. VEFA, yaşanmışlıklara saygı duymaktır. Sağlam ve sarsılmaz kalp bağlılığıdır. Vefa samimiyettir. Birçok şeyi paylaştığın insanları unutmamaktır. Cömertlik, paylaşmak, kardeşlik gibi değerler üzerine kurulu Ahi'lik teşkilatının günümüzdeki temsilcileri olan bizler için de vefa göstermek inancımızın bir gereğidir. Hepimiz, ustadan çırağa devam eden bir geleneğin mensuplarıyız. Örf ve adetlerimizden biri de gayreti, iyilikleri, yapılan hizmetleri unutmamaktır. İşte burada hem birlikteliğimizi taçlandırmak, hem de esnafımız ve odalarımız için fedakarca yürüttüğünüz çalışmaların, güzelliklerin asla unutulmayacağını özetle vefamızı göstermek gayesiyle bir araya geldik” dedi.
'BİRLİKTELİK SAYESİNDE ÇOK ŞEY BAŞARDIK'

Bu haber 1359 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...