BKM´de Sahne Şovu ilgi ile izlendi

21 Aralık 2021 16:38

Isparta Belediyesi Meydan AVM Belediye Kültür Merkezi, sanat ve kültürel etkinlikler başta olmak üzere birçok organizasyona ev sahipliği yapıyor. Hafta sonunda Belediye Kültür Merkezi'nde aileleriyle birlikte 'Koca Ayı ve Maşa' sahne şovunu izleyen minikler, eğlenceli dakikalar geçirdi.
Hafta sonunda Belediye Kültür Merkezi, aileleriyle birlikte minikleri ağırladı. Çocukların çok sevdiği 'Koca Ayı ve Maşa' sahne şovu Belediye Kültür Merkezinde sergilendi. Gösteriye minikler, aileleriyle birlikte akın etti. Pandemi kuralları çerçevesinde salonu dolduran minikler, Koca Ayı ve Maşa'yla dans etti, şarkılar söyledi. Çocuklar, gösterinin sonunda salondan mutlu ayrıldı.
Çocuklarıyla birlikte Belediye Kültür Merkezi'ndeki gösteriye gelen aileler, Kültür Merkezi'ndeki etkinlikleri beğendiklerini ve ortamın çok güzel olduğunu belirttiler. Vatandaşlar, “Belediye Kültür Merkezi Isparta'ya hayırlı olsun. Bugün çocuklarla birlikte tiyatro etkinliği izlemeye geldik. Salon gayet güzel ve şık, belediyemize teşekkür ederiz. Salonun genişliği iyi ve oturma düzeninde herkesin görebileceği açı var” dediler.
Afyonkarahisar'dan 5. Kitap Fuarına katılmak üzere Isparta'ya geldiğini belirten bir vatandaş da, “Kitap Fuarına gelmiştik, çocuğumuzla böyle bir etkinliğe katıldık” diye konuştu.
Belediye Kültür Merkezindeki etkinlikler, farklı günlerde devam edecek.
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1410 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...