YILBAŞI KLASİK BALE RESİTALİNE BÜYÜK İLGİ

21 Aralık 2021 16:40

Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi tarafından 13. Yılbaşı Klasik Bale Resitali düzenlendi. Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi Büyük Salonunda gerçekleştirilen yıl sonu gösterisine yoğun ilgi vardı.

Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi tarafından 13. Yılbaşı Klasik Bale Resitali düzenlendi. Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi Büyük Salonunda gerçekleştirilen yıl sonu gösterisi yoğun ilgi gösterdi. 13. Yılbaşı Klasik Bale Resitali Programına Isparta Belediye Başkan Yardımcıları Fahretdin Gözgün, Fatih Yaman, okul müdürleri, öğretmenler, davetliler ve veliler katıldı.
Isparta'da 13. Yılbaşı Klasik Bale Resitalini düzenlenmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Nataliya Gorelova, balenin Isparta'da başta olmak üzere bölge illerde de yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Balenin disiplin gerektiğini ve Devlet Bale Okullarına yeni öğrenciler kazandırmak için çok çalıştıklarını belirten Gorelova, “Böylesine güzel bir Büyük Salonu bizlere açan başta Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e, Başkan Yardımcılarımız Fahretdin Gözgün'e, Fatih Yaman'a ve Dilek Toros'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Baleye değer veren bir yönetim anlayışın olması bizleri mutlu ediyor. Ayrıca duyarlı velilerimize de teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Gösteriler büyük beğeni toplarken program sonunda miniklere başarı belgesi verildi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1676 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...