Emrespor- Konya Ereğlispor Maçında 12 Kırmızı Kart çıktı

22 Aralık 2021 16:30

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği Bölgesel Amatör Futbol Ligi 4. Bölge 2. Grupta mücadele eden Emrespor, 8. Hafta da deplasmanda karşılaştığı Konya Ereğlispor maçında büyük yara aldı.
1-0 kaybettiği maçta kırmızı-siyahlılarda maç içerisinde stoper Fahri Küçükkurt ve Enes Salih Çavdar kırmızı kart gördü. Maçın normal süresini 9 kişiyle tamamlayan Emrespor'da karşılaşma sonunda çıkan olaylara karışan Emre Topbaş, Mustafa Eraslan, A li Mert Fesci ve Hüseyin Eray Hamamcı kırmızı kartla cezalandırdı.
Karşılaşmanın Çanakkale Bölgesi Hakemi Deniz Dilşen, Emrespor'dan 6 ve Konya Ereğlispor'dan 6 futbolcuyu kırmızı kartla cezalandırdı. Emrespor'un 3 savunma oyuncusu Fahri, Mustafa ve Enes de kırmızı kart görünce kırmızı-siyahlılarda teknik kadro savunma hattında kadro kurmakta zorlanıyor.
Konya Ereğlispor'da Süleyman Köse 29. dakikada kırmızı kart görürken karşılaşma sonunda Emrespor kalecisi Sofu Baykal'a tekme atan Ereğlispor kalecisi Mert Ercan ve olayla karışan Emre Karagüzel, Sefa Ayberk Yürür, Şehmus Aslan ve Furkan Beygirci de hakem tarafından oyundan ihraç edildi.
Öte yandan Emrespor, hafta sonunda kısıtlı kadrosuyla Akşehirspor'u ağırlayacak.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1125 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...