ISPARTASPOR DEVREYE GALİBİYETLE GİRMEK İSTİYOR

24 Aralık 2021 15:47

Pembe-yeşilliler, ilk yarının son haftasında ağırlayacağı Zonguldak Kömürspor maçını kazanarak devreyi galibiyetle amacında.

Türkiye 2.Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 17. Maçında Zonguldak Kömürspor'u ağırlıyor. 26 Aralık Pazar günü Isparta Atatürk Stadında oynanacak karşılaşma saat 13.00'de başlayacak. Müsabakayı Şanlıurfa Bölgesinden Ömer Faruk Gültekin, Samet Özkul, Barış Çiçeksoyu ve Tolga Akbaba isimli hakemler yönetecek.
25 puanla üçüncü sırada bulunan Ispartaspor, ligde zor günler geçiren rakibini yenerek devreye moralli girmek istiyor.

18 puanla 16. Sırada bulunan Zonguldak Kömürspor ise Isparta'ya puan ve puanlar almak için geliyor.
Bu arada gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 39 puanla lider durumda bulunan Pendikspor ise dördüncü sırada bulunan Amed Sportif'i ağırlayacak. 26 puanla grup ikincisi olan Bucaspor 1928 ise bu sezon inişli ve çıkışlı grafik çizen hemen tehlike bölgesinin üzerinde bulunan Tarsus İdmanyurduspor'la deplasmanda karşılaşacak.
Üst sıralarda yer almak isteyen Nazilli Belediyespor, Şanlıurfaspor'u ağırlarken Uşakspor, Pazarspor'u ağırlayacak. Ispartaspor'un eski Teknik Sorumluları Hakan Karaca, Gökhan Çelebi ve Hakan Uzgören'in çalıştırdığı Kırşehir Belediyespor ise Kırklarelispor'u konuk edecek. Kırşehir Belediyespor 21 puanla 9. Sırada yer alıyor.
Son haftalarda aldığı puanlarla tehlike bölgesinden uzaklaşan Anagolda Erzincanspor, Karatay Termal 1922 Spor'u ağırlıyor. Ligde zor günler geçiren Teco Karacabey Belediyespor ise Ankara Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak.
LEVENT
DOĞAN

Bu haber 1119 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...