Murat Gevrek´ten Isparta´ya veda

6 Ocak 2022 17:03

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'e Hatay'a tayin olmasından dolayı veda yazısı yayınladı.
Gevrek, sosyal medyadan yaptığı açıklamada:
“Saygıdeğer Hemşehrilerim ve Kıymetli Dostlar;
Ekim 2011 tarihinden itibaren Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak hizmet etmekten büyük mutluluk ve onur duyduğum memleketim Isparta'dan tarafıma tevdi edilen Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevi dolaysıyla ayrılmış bulunmaktayım.
Doğduğum büyüdüğün bu topraklarda 10 yıl görev yapmaktan hep onur ve gurur duydum. Evladını bağrına basan bu şehrin güzel insanlarına ne kadar teşekkür etsem haklarını ödeyemem.
Bu güzel şehre hizmet ederken verdikleri destek ile beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu'na, Milletvekillerimize, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Yöneticilerine, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Spor Kulüplerimizin Başkanlarına, Kulüplerimizin Antrenörlerine, Beden Eğitimi Öğretmenlerine, Sporcu Kardeşlerime, Basın Mensuplarımıza ve cansiperane çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek olduğunu bilerek ve düşünerek hizmet ettiğim memleketimden helallik dileği ile arz-ı veda ediyor. Bugün, yarın ve her daim kapımızın da gönlümüzün de sizlere açık olacağını belirtmek isterim.
Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1096 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...