ISPARTASPOR-BUCASPOR KARŞILAŞMASI PAZAR GÜNÜ ATATÜRK STADINDA

13 Ocak 2022 16:37

Pembe-yeşilliler, şampiyonluk adaylarından Buca 1928 ile oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

2. Lig Beyaz Grupta Isparta'yı temsil eden Ispartaspor'da gözler ligin ikinci yarısına çevrildi. Yeşil – Pembeli ekip, bu 16 Ocak Pazar günü başlayacak olan ligin ikinci yarısındaki ilk maçı kendi sahasında Bucaspor 1928'i ağırlayacak.
Pembe-yeşilli ekip, ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçta 7 galibiyet 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak attığı 16 gole karşılık kalesinde gördüğü 13 golle ilk yarıyı +) averaj ve 25 puanla 5. Sırada tamamladı.
Pembe-yeşilli ekip ikinci yarının ilk maçını da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak ve grubun güçlü ekiplerinden 1928 Bucaspor ile karşılaşacak. Yeşil - Pembeli ekip ligin ilk yarısının ilk maçında rakibiyle 1 - 1 berabere kalmıştı. Pazar günkü maç Isparta Atatürk Stadında saat 13.00'te başlayacak. Ispartaspor zorlu maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.
Teknik Direktör Turgut Kul futbolculara maçın önemini anlatıyor. Zorlu maçın provasını dün Atatürk Stadında yapan Ispartaspor'da futbolcuların hırslı ve istekli olduğu gözlendi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1088 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...