ISPARTASPOR - BUCA 1928 MAÇI YARIN ATATÜRK STADINDA

14 Ocak 2022 16:06

Pembe-yeşilliler, 2. Yarının ilk maçında ağırlayacağı Buca 1928'i yenerek 2. Yarıya moralli başlamak amacında.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor'da gözler bu hafta sonuna çevrildi. 2. Yarı maçları 16 Ocak Pazar günü itibariyle başlıyor. Pazar günü Isparta Atatürk Stadında oynanacak karşılaşma saat 13.00'de başlayacak.
Müsabakayı Gaziantep Bölgesinden Ali Yılmaz, Emrah Uluçay, Ferhat Çalar ve Alkan Parsak isimli hakemler yönetecek. Ispartaspor, 2. Yarının ilk maçında kendisi gibi zirveyi hedefleyen 27 puanla üçüncü sırada bulunan Buca 1928'i ağırlıyor.
25 puanla beşinci sırada bulunan Ispartaspor, güçlü rakibini yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise lider Pendikspor haftayı bay geçirirken 28 puanla grup ikincisi olan Amed Sportif Faaliyetler ise 8. Sırada yer alan Uşakspor'la deplasmanda karşılaşacak. Üst sıraları hedefleyen 4. Sırada bulunan Nazilli Belediyespor ve 24 puanlı Kırklarelispor'u konuk ediyor. Yaptığı transferlerle göz dolduran ve eski Teknik Direktörü Serdar Bozkurt'la anlaşan Şanlıurfaspor ise Ankara Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak. Her iki ekipte Play-Off hedefleyen takımlar arasında yer alıyor.
Ispartaspor'un eski Teknik Sorumluları Hakan Hayati Karaca, Murat Gökhan Çelebi ve Hakan Uzgören'in çalıştırdığı 22 puanlı Kırşehirspor ise evinde Pazarspor'u ağırlıyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen bu sezon istedi sonuçları alamayan Tarsus İdmanyurduspor ise kendisi gibi düşme hattında yer alan Karatay Termal 1922 Spor'u konuk edecek.
Yine hemen küme düşme hattında yer alan Zonguldak Kömürspor ise Akhisarspor'la deplasmanda karşılaşırken transfer tahtasını açamayan Eskişehirspor ise yaptığıtransferle dikkat çeken Teco Karacabeyspor'u ağırlayaca.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1083 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...