Başkan Başdeğirmen Muhtarlarla istişare toplantısında buluştu

27 Ocak 2022 16:18

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kirazlıdere Sosyal Tesislerinde muhtarlarla bir araya geldi. İştişare toplantısına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcıları Uğur Büyükçulcu, Fahreddin Gözgün, Fatih Yaman, Serkan Kaya, daire müdürleri, Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve muhtarlar katıldı.
Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve 44 mahalle muhtarı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e mahalle sorunlarının çözümü konusunda gereken duyarlılığı göstermesinden dolayı teşekkür ettiler. Büyükleblebi, karla mücadelede belediyenin anında çalışma yapmasından dolayı Başkan Başdeğirmen'e teşekkür eden Büyükleblebi, bu tür toplantılarla sorunları anında çözüldüğüne dikkat çekti.
Belediye Başkanı Başdeğirmen ise "Muhtarlarımızla ile düzenli hale getirdiğimiz istişare toplantımızı bugün Kirazlıdere Sosyal Tesisimizde gerçekleştiriyoruz. Başkan yardımcılarımın ve birim müdürlerimin katılımı ile mahallelerimizdeki hizmetlerimizi ve ihtiyaçlarını değerlendiriyoruz. Katılımlarından dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Toplantıda Muhtarlar mahallerindeki sorunlarla ilgili söz alarak yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1120 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...