“TARAFTAR BİZİM OLMAZSA OLMAZLARIMIZDAN”

8 Şubat 2022 15:17

Antalya kampının oldukça verimli geçtiğini söyleyen deneyimli Teknik Adam Kul, taraftarlara da çağrıda bulundu. Kul, “Bu takımı alkışlayalım, bu takım bizim takımımız. Bir tane Isparta Sporumuz var bunu en iyi şekilde destekleyelim. Taraftarlarımızın da her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor'da Teknik Direktör Turgut Kul, Antalya kampını ve zorlu lig takvimini değerlendirdi.
Kul, “5 günlük bir kamp programı münasebetiyle Kemer'deydik. Bizim için, takım için ilgilenen arkadaşlarımızın kaynaşması anlamında 24 kişiyle çok güzel bir kamp dönemi geçirdik diyebiliriz. Gökhan'ın hafif sakatlığı vardı, o süreci atlatıyor. Herhangi bir sıkıntısı Akhisar maçına kadar kalmayacak. Kart cezalısı olarak da Efşan'ın durumu var, onu Akhisar maçında kullanamayacağız. Diğer sporcularımız tam kadro diyelim. Bunun yanında onlarında mekân değiştirmeleri, moral oldu. Aynı zamanda kendilerini farklı ortamda buldukları için hem de güzel bir çalışma ortamında oldukları için farklı bir role büründüler. Onlar için değişiklik oldu. Çalışmalarımıza 2 gün çift antrenmanlarla devam ettik” dedi.
Maçlara tek tek baktıklarını dile getiren Kul, “Aslında maçlara biz tek tek bakıyoruz. O var bu var deyince karışıklık oluyor. Hep önümüzdeki maça bakıyoruz. Dediğim gibi Mart ayında ve Şubatın son haftasını da katarsak işin içine yoğun bir periyot bizi bekliyor. 6 tane yaklaşık maç oynayacağız. Öncelikle hazırlanmamız gereken maç Akhisar maçı, bu anlamda futbolcularım çok özenli bir şekilde çalışıyorlar. Almış olduğumuz galibiyetle moralleri tavan yaptı, özgüvenleri tekrar yerine geldi. Mart ayında ki sıkışık periyotta bütün futbolcularımıza her anlamda ihtiyacımız olacak. Herkesi aynı seviyede, aynı moral seviyesinde tutmak istiyoruz. Herkese o maçlarda ihtiyaç olacak. İnşallah o maçları en kayıpsız şekilde geçip, yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz.
2 maçta rakipler açısından sıçrama maçı niteliğindeydi. 1922 Konya Spor bulunduğu konum itibariyle düşme potasında olup, bizim maçı bir çıkış maçı olarak görüyordu. Bu maçı futbolcularım çok iyi oynadılar, çok istediler. Tarsus'da çok büyük bütçelerle kurulmuş fakat kendilerince hak ettikleri takım görüntüsündeydiler. Yine bizim maçı sıçrama olarak gördüler ama bu maçada çok iyi konsantre olduk. Futbolcularım çok iyi bir özveri performans örneği gösterdiler. Oradan da çok şükür galibiyetle ayrıldık. Bundan sonraki maçlarımız için bu şekilde çalışıp, bu şekilde odaklanırsak bununda üstesinden kalkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Taraftara seslenen genç teknik adam Kul, “Her zaman söylediğimiz bir şey var; yönetim, taraftar, teknik heyet ve futbolcu birleşince Isparta Spor tamamen, her zaman zirveye oynamıştır. Bunlardan birinin eksik olmasını istemiyoruz. Taraftar bizim olmazsa olmazlarımızdan bir parçamız. Sadece şunu söylüyorum taraftarlarımıza: Gelecek hafta hepsini sahaya davet ediyoruz, onları bekliyoruz inşallah yanımızda olmalarını istiyoruz. Şunu istiyorum: 1. Dakikadan sonuncu dakikaya kadar tamamen destekleyerek gelsinler. Futbolcularımızı herhangi bir pres hatasında doğru yanlış hareketi, olumsuz durumda tepki göstermek yerine alkışlasınlar. Zaten futbolcu orada yapmış olduğu haksızlıktan dolayı kendini sıkıntılı hissediyor, üstüne gitmeye gerek yok. Eleştirilerimizi maçın sonuna saklayalım. Bu takımı alkışlayalım, bu takım bizim takımımız. Bir tane Isparta Sporumuz var bunu en iyi şekilde destekleyelim. Taraftarlarımızın da her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1140 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...