“Türk Futbolunun kurtuluşu alt yapıda”

23 Şubat 2022 16:44

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Spor Kulüp Başkanı Süleyman Dağlı ve yönetim kurulu üyeleri, gençlerin daha iyi şartlarda spor yapması için çalışmalarını sürdürüyor.

Iyaş Spor Futbol kulübünde oynayan 19 yaşındaki yetenekli futbolcu Murat Becek, yakalandığı amansız hastalıktan futbol tutkusu ve çevresinin desteğiyle tam 8 ayda yenerek futbola ve sahalara geri dönmüştü.
Becek'in bu dönüş yönetimi, teknik kadroyu ve arkadaşlarını sevindirdi.
Zorlu günlerce Becek'i ailesi, hocaları, takım arkadaşları ve Iyaş Spor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı ve yönetimi Murat'ı yalnız bırakmayarak büyük destek oldu.
Başkan Süleyman Dağlı, “Bu çocuklarımızın her biri yetenek. Çocuklarımızın her zaman yanındayız. İmkanlar dahilinde çocuklarımızı destekliyoruz. Türk futbolunun kurtuluşu altyapı. Asıl amacımız; Gençleri geleceğe hazırlayıp Türk sporuna kazandırmak. Murat Becek'te gelecek vaat eden sporcularımızdan biriydi. Altyapımızdan bazı sporcularımızı üst liglere gönderdik. Memleket çocuklarıyla neler yapabileceğini göstermeye başladık. Amatör küme ve altyapılarda şampiyonluk kazanmaya devam edeceğiz” dedi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1125 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...