Biniş kararı bir hafta ertelendi

7 Mart 2022 17:01

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, 08 Mart tarihinden itibaren şehit aileleri, gazi ve aileleri dışında tüm ücretsiz binişlerin iptal edileceğini duyurdu. Yönetim kurulu üyeleri bugün Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile bir araya geldi. Görüşme sonrası kararın 1 hafta ertelendiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada ise; "S.S 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak dün akşam yönetimimiz ve üyelerimizle yaptığımız görüşme sonrasında, dünya piyasalarındaki aşırı artış gösteren akaryakıt fiyatlarından dolayı 'Şehit aileleri ve Gaziler ile gazi aileleri haricindeki ücretsiz binişlerin 8 Mart 2022 tarihinden itibaren yapılamayacağı' kararımızı kamuoyu ile paylaşmıştık. Bugün ise yönetim kurulumuz ve dernek kooperatif esnaflarımızla birlikte Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ile birlikte yapmış olduğumuz istişareler sonrası aldığımız 'Şehit aileleri ve Gaziler ile gazi aileleri haricindeki ücretsiz binişlerin 8 Mart 2022 tarihinden itibaren yapılamayacağı' kararımızı
14 Mart 2022 tarihine karar ertelemiş olduğumuzu kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için konunun belediye meclisine bugün ek gündem maddesi ile taşınacağını ve esnafın yaşamış olduğu mağduriyetin de görüşüleceğini ifade etmiştir. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygıyla bildiririz.”
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1119 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...