“Play-Off´un içinde kalmak istiyoruz”

8 Mart 2022 17:19

Ispartaspor Teknik Direktörü Turgut Kul, Anagold 24 Erzincanspor maçını kazanarak Play-Off yolunda önemli bir adım atmak istediklerini belirterek, tüm sporseverleri maça davet etti.


Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, hafta içi mesaisinde Anagold 24 Erzincanspor'u ağırlıyor. Erzincanspor karşılaşması bugün Atatürk Stadında saat 14.00'de oynanacak. Müsabakayı Aksaray Bölgesinden Volkan Okur, Fatih Karatağ ve Mustafa Onur Özgenç isimli hakemler yönetecek.
Ispartaspor Teknik Direktörü Turgut Kul Play-Off yarışının son haftaya kadar devam edeceğini belirterek, “İkinci yarı itibariyle çok şükür güzel bir ivme yakaladık. Bu periyotta yukarıyı bırakmadık. Play-Off'un içindeyiz, puan farkı biraz fazla gözükse de aşağıdakilerle yine de grupta ne olacağı belli olmaz yani iki galibiyet ya da işte ondan sonraki sıkıntılı durumlar, sizi sıralamadaki yerinizi değiştire bilir. O yüzden hiç yılmadan, arkamıza bakmadan, aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Şuan bulunduğumuz konum bizim için önemli. Play-Off'un içinde kalmak istiyoruz. İnşallah bundan sonra maçlarda alacağımız en iyi, en yüksek puanları alıp play off'a gitmek istiyoruz.
Evet, 24 Erzincanspor maçı ertelenen bir maç. Çarşamba günü oynayacağız 2'de. Erzincan tabii ki zorlu bir rakip, onun için de bir kırılma maçı olacaktır. Onlarda play off'a hedefleyen bir konumdalar. Onlarında iyi oyuncuları var. Analiz ettik, Allah'ın izniyle ona göre biz de kendi taktiğimizi oyun planımızı ona göre hazırladık. Tabi bunun yanında Erzincan maçında, eski maç olduğu için o maça yetişmeyen dört tane oyuncumuz var lisanslı olarak onları da kullanamayacağız ama elimizdeki futbolcu kadrosunun galip geleceğine inanıyorum” dedi.
Taraftarlara seslenen Kul, “Hafta içi olmasına rağmen geldiler, çok yoğun bir taraftar sevgisi ve kitlesi vardı. Aynı şekilde işi olmayan kendini Ispartaspor'u yalnız bırakmak istemeyen kardeşlerimizin gelip bizi orada desteklemelerini istiyorum. Özellikle futbolcu kardeşlerimizi ve o anlamda her doksan dakika yani maç bitene kadar destekleyelim. Ondan sonra eleştirilerimizi yapalım. Ama doksan dakika boyunca her ne olursa olsun kardeşlerimizi destekleyelim. Oradan yüzümüzün akıyla üç puanla ayrılalım” diye konuştu.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1133 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...