HALK OTOBÜSLERİ Yönetiminden İYİ PARTİ´ye ziyaret

10 Mart 2022 17:35

Isparta'da şehir içi ulaşımı sağlayan Halk Otobüsleri Kooperatifinin Başkanı Faruk Daşdöner ve beraberindeki heyet, İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam'ı ziyaret etti.
Ücretsiz binişleri iptal kararı alan ancak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in devreye girmesiyle bu kararını erteleyen Kooperatif Yönetimi, kentteki siyasi partilerin İl Başkanlıklarını ziyaret ederek destek istiyor.
İYİ Parti İl Başkanı Büyükçam, “Partimizde Halk Otobüsleri Kooperatifinde Sayın Başkan ve Yönetim Kurulunu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Bu memnuniyetimizle birlikte ülkemizde yaşanan maalesef mazot fiyatlarının artışlarının sizleri nasıl etkilediğini, yedek parçalarınızız fiyatlarının Euro, dolarla ülkemize girişlerinde nasıl mağduriyet yaşadığınızda bilincindeyiz. Bizim sizlerle ilgili çözüm önerilerimizi sizlere anlatacağız” dedi.
Halk Otobüsleri Kooperatifinin Başkanı Faruk Daşdöner, “ Yaptığımız ziyaretin amacı son dönemde Dünya'daki ve Ülkemizdeki ekonomik sıkıntıdan dolayı, mesleğimizin yaşadığı bazı sıkıntıları sizlerle paylaşmaya geldik. Sağ olsun Milletvekilimiz Aylin Cesur'a da telefon açtım. Bununla alakalı Mecliste yapması gereken ne varsa onları yapacağı noktasında bize de destek ve moral verdi. Bununla alakalı kendisine de burada bilgi notu hazırlıyoruz. İnşallah esnafımız adına hayırlı olur. Sizleri arkamızda görmek, desteğinizi görmek esnafımızı mutlu etti” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1158 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...