“Güç Birliği içinde olursak çok güzel çalışmalar yapabiliriz”

14 Mart 2022 16:47

Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası Isparta adına önemli bir işbirliğine imza attı. TOBB'a bağlı 2 kuruluş, Isparta'da güneş enerjisi santrali yatırımını hayata geçiriyor.
ITSO'nun ev sahipliğinde Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası yönetimleri ve meclis üyelerinin katılımlarıyla birleştirilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in de katıldığı toplantıda kent ekonomisine katkı sağlayacak yatırımlar görüşüldü.
Meclis toplantısında Isparta için Ticaret Borsası ile ortak bir yatırım kararı aldıklarını belirten ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası ile de bir URGE projesi hazırlayacaklarını söyledi. Tutar ayrıca Başkan Başdeğirmen'e sağladığı destekler için teşekkür etti.
Başkan Tutar,
“Isparta ekonomisinin iller ve ilçeler bazında neler yapabiliriz üyelerimizin ne faydası olur şeklinde bugün gündem maddesiyle toplandık. Burada güzel paydaşlar oluştu. Birlikteliğimiz inşallah devam ettirme düşüncesindeyiz. Yılda 4 defa toplanacağız bunun kararını aldık. Bugün Isparta ekonomisi hakkında herkes fikrini söyledi. Ticaret Borsası ile birlikte ortak yatırım yapma kararı aldık. Ticaret Borsası, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ve Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası olarak da bir URGE projesini bugün konusunu belirleyerek ilk adımını atmış bulunmaktayız. Onursal Başkanımız Şükrü Başdeğirmen de yemeğimize ve toplantımıza katıldı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Gücünü, kuvvetini ve bize olan sevgisini, saygısını hala üzerimizde olduğunu buradan belirmek istiyorum. Katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum”
dedi.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1116 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...