IYAŞ SELÇUKLU´NUN PRENSESLERİ ŞAMPİYON

17 Mart 2022 16:37

Isparta'da okullar arası Küçük Kızlar Basketbol Turnuvası sona erdi. Finalde Iyaş Selçuklu Ortaokulu ile Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı kazanan Iyaş Selçuklu Ortaokulu, Isparta şampiyonu oldu.

Isparta'da okullar arası Küçük Kızlar Basketbol Turnuvası oynanan final maçıyla sona erdi.
6 Mart Spor Salonundaki final karşılaşması Iyaş Selçuklu Ortaokulu ile Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu arasında oynandı. Karşılaşmayı çok sayıda öğrenci izleyerek, okullarına destek verdi.
Oynadığı tüm maçları kazanarak final maçına çıkan Iyaş Selçuklu Ortaokulu, karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu.
Üst üste bulduğu sayılarla rakibine üstünlük kuran Iyaş Selçuklu Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımı karşılaşmayı da 56-16 kazanarak, Isparta İl Birincisi oldu.
Karşılaşmanın sonunda dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. İlk olarak turnuvanın dördüncü, üçüncü ve ikinci takımlarına ödülleri verildi.
Turnuvada Isparta şampiyonu olan Iyaş Selçuklu Küçük Kızlar Basketbol Takımı sporcularına madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ahmet Taşdemir takdim etti.
Madalyaların verilmesinin ardından Iyaş Selçuklu Ortaokulu sporcuları hep birlikte Şampiyonluk Kupasını kaldırarak, büyük sevinç yaşadı.
Isparta İl Birincisi olan Iyaş Selçuklu Ortaokulu, Nisan ayında düzenlenecek Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1170 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...