ISPARTASPOR- ESKİŞEHİRSPOR MAÇI BUGÜN SAAT 14.00´DE ATATÜRK STADINDA

26 Mart 2022 16:32

Pembe-yeşilliler, Ligin ilk yarısında deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Eskişehirspor'u taraftarın desteğini arkasına alarak rövanşı almak istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta 44 puanla 2. Sırada bulunan ve Play-Off mücadelesi veren Ispartaspor, 18 puanla düşme potasında yer alan Eskişehirspor'u ağırlayacak. Isparta Atatürk Stadında bugün oynanacak karşılaşma saat 14.00'de başlayacak.
Ispartaspor – Eskişehirspor karşılaşmasını Adana Bölgesi hakemlerinden Metehan Alpat yönetecek. Metehan Alpat'ın yardımcılığını Caner Eroğlu, Hakan Akkaynak ve Deniz Kükrek isimli hakemler yapacak.
Ispartaspor ligin ilk yarısında 2-1 mağlup olduğu Eskişehirspor'dan rövanşı almak istiyor. Pembe-yeşilliler, 44 puanla ikinci sırada bulunurken Eskişehirspor ise 18 puanla sonuncu sırada yer alıyor.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 28 puanla 15. Sırada yer alan Karatay Termal 1922 Konyaspor, Play off hattının altında 38 puanla 8. Sırada bulunan Kırklarelispor'u konuk edecek.
42 puanla 3. Sırada yer alan Buca 1928spor ise 28 puanla 16. Sıradaki rakibi Pazarspor'u ağırlayacak.
Ligin son sıralarından kurtulmak isteyen CRIPTOSWAPS Zonguldak Kömürspor, Play Off hattında bulunan güçlü rakibi Amed Sportif karşısında 3 puan mücadelesi verecek.
33 puanla 13. Sırada bulunan Ege temsilcisi Uşakspor 34 puanla bir sıra üstünde bulunan Kırşehirspor Belediyespor'la 3 puan için savaşacak.
Ligin açık ara lideri Pendikspor orta sıralardan kurtulup Play Off hattına yaklaşmak isteyen Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor ile kendi evinde kozlarını paylaşacak.
Ligde zor günler geçiren
Akhisarspor ise geçen hafta Isparta32spor'u yenerek moral bulan ve Play Off hattına giren Ankara Demirspor'u ağırlayacak.
37 puanla 9. Sırada yer alan Tarsus İdmanyurdu ise 2. Yarıda büyük bir çıkış yakalayan ve çıktığı 9 maçın sekizini kazanan TECO Karacabey Belediye Spor A.Ş. ile mücadele edecek.
Ligin orta sıralarında bulunan iki takımın karşılaşmasında ise 39 puanla
7. Sırada Anagold 24Erzincanspor,
34 puanla 11. Sırada bulunan Şanlıurfaspor ile kozlarını paylaşacak.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1101 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...