ISPARTASPOR DEPLASMANDA KARACABEY BELEDİYESPOR´LA BUGÜN KARŞILAŞIYOR

29 Mart 2022 16:23

Pembe-yeşilliler, son haftaların forma takımı Teco Karacabey Belediyespor'la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, hafta içi mesaisinde bugün Bursa temsilcisi Teco Karacabey Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak.
Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00'de başlayacak. Müsabakayı Van Bölgesinden Bayram Başkan, Göktuğ Hazar Erel ve Ozan Burak Akduman isimli hakemler yönetecek.
47 puanla ikinci sırada bulunan ve geçtiğimiz hafta ligde kalması artık mucizelere kalan Eskişehirspor'u yenerek tekrar çıkışa geçen Ispartaspor, Karacabey Belediyespor'u yenerek Play-Off yolunda önemli bir avantaj yakalamak istiyor.
8 haftalık galibiyet serisini geçtiğimiz hafta Tarsus karşısında kaybeden Teco Karacabey Belediyespor ise 40 puanla 9. Sırada bulunuyor.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 60 puanla zirvede yer alan Pendikspor, Play-Off hedefleyen Ankara Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak.
45 puanla üçüncü sırada bulunan Bucaspor 1928 ile aynı puana sahip olan Amed Sportif'i ağırlıyor. Gözler haftanın maçında olacak.
Son haftaların formda takımı olan ve Play-Off yarışı içerisinde olan Anagold 24 Erzincanspor, Play-Off hedefleyen Kırklarelispor'u konuk edecek. Hoca ve Başkan değişikliğinin ardından çıkışa geçen Nazilli Belediyespor, ligde zor günler geçiren Uşakspor'u konuk ederken Tarsus İdmanyurduspor ise Şanlıurfaspor'la deplasmanda karşılaşacak.
Ligde kalma savaşı veren 17. Sırada bulunan Pazarspor ile aynı puana sahip olan 1922 Konyaspor'u ağırlıyor. 29 puanla 15. Sırada bulunan Akhisarspor ise sondan birinci sırada bulunan Eskişehirspor'la deplasmanda karşılaşacak.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1201 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...