Isparta´da çifte Bayram kutlanacak MEYDAN AVM (ITKM) 23 NİSAN´da AÇILIYOR

5 Nisan 2022 16:09

Isparta'nın son 25 yılına damgasını vuran Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı artık sona erdi. Meydan AVM ismi ile hizmet verecek olan ITKM, 23 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'da yapılacak törenle kapılarını Ispartalılara açacak.
Isparta'nın kalbinde atıl bir vaziyetteydi. Bitmesi Isparta için bir hayaldi, ama artık bitiyor. Şehrin son 25 yılına damgasını vuran Ticaret ve Kültür Merkezinde hayaller gerçeğe
dönüşüyor.
ITM'nın kaderi Mart
2019 yerel
seçimlerinden sonra Şükrü Başdeğirmen'in göreve gelmesi ile değişti. Başkan Başdeğirmen 'çözemez, yapamaz, bitiremez' algılarını yıkarak, en büyük mesaisini harcadı; ITKM inşaatı için.
Başkan
Başdeğirmen,
büyük bir sorumluluk
alarak, iletişim kanallarını zorlayarak inşaatın yeniden başlamasını sağladı. Önce ITKM cami tamamlanarak ibadete açıldı, ardından Kültür Merkezi.
5 Temmuz Pazartesi günü açılan Kültür Merkezinin ardından gözler Avm bölümüne çevrildi. Artık yeni ismiyle Meydan AVM'de de sona gelindi. Meydan AVM 23 Nisan Cumartesi günü kapılarını Ispartalılara açıyor.
Meydan AVM için 23 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'da açılış töreni düzenleneceğini belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, program kapsamında çocuklara yönelik programlar ve konser gibi etkinliklerin olacağını söyledi.
ITKM yani Meydan AVM'nin anlamlı bir günde hizmete açılacağını dile getiren Başkan Başdeğirmen, “23 Nisan'daki bayramımızda çocuklarımızla beraber ITKM yani Meydan AVM'yi açıyoruz. Yüzde 75 doluluk oranıyla 23 Nisan'da açılıyor. Oradaki mağazalar yerlerini aldı. Bayramdan önce ve 23 Nisan'da açılmasını istediler. Çok güzel bir program hazırlanmış, sanatçılarla anlaşılmış. Meydan AVM'nin açılışını güzel bir şekilde yapacağız. İlk olarak Cami, Kültür Merkezi ve sıra geldi mağazalara. Yüzde 70-75 doluluk oranına ulaşıldı ve 23 Nisan'da hep beraber açıyoruz” dedi.
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1480 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...