MHP´nin iftarına yoğun ilgi

8 Nisan 2022 16:50

MHP İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla 'Gelenekten Geleceğe; Ülkücüler El Ele Gönül Gönüle' temalı bir iftar yemeği düzenlendi. Süleyman Demirel Kongre Merkezinde düzenlenen yemeğe partililerin ve misafirlerin ilgisi yoğun oldu. İftar yemeğine tüm ilçe başkanlarının yönetim kurullarıyla katılması, Ülkü Ocaklarının eksiksiz yemekte bulunması, Belediye Başkanlarının iftara kurmaylarıyla katılması iftarı tam bir şölen havasına soktu.
Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerinin eksiksiz katıldığı iftarda, 1980 öncesinde partinin önde gelen isimlerinin de hazır bulunması, MÇP'den bugüne partinin kademelerinde görev yapan teşkilat yöneticilerinin aile ve çocuklarıyla programa katılması davete ayrı bir güzellik kattı. Türkiye Kamu-Sen, Türkav, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra, Isparta'nın tanınmış işadamları ve önde gelen bürokratları da organizasyonda yer aldı. SDÜ ve ISUBU'dan hatırı sayılır sayıda akademisyenin de programa katılmış oldukları gözlendi. İftar'ın en dikkat çekici konukları ise engelli ve down sendromlu çocuklar oldu.
Girişte partilileri ve konukları İl Başkanı Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, Ülkü Ocakları Başkanı Furkan Tamer, Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Oğuzhan Göker, Kadın Kolları Başkanı Cennet Toker, Türkiye Kamu-sen Başkanı Hilmi Yılmaz, TÜRKAV Başkanı Ahmet Kaya bizzat karşıladılar. Büyük bir disiplin içerisinde gerçekleşen iftar programında, teşkilat yöneticileri tüm masaları tek tek dolaşarak konuklarla yakından ilgilendiler.
Ney taksimi ile başlayan iftar programında Semazen gösterisi büyük ilgi ile topladı. Şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden büyükler için Türk Diyanet Sen yöneticileri tarafından okunan Kur'an tilavetinden sonra iftara ev sahipliği yapan MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez bir konuşma yaptı.
Sönmez konuşmasında, geçmişte ve mevcutta partiye emeği geçen, partinin bugünlere gelmesinde büyük katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Salondaki kalabalığın Ülkücü camianın birbirine ne kadar bağlı olduğunun bir göstergesi olduğunu belirten Sönmez, “Ülkücü – Milliyetçi Hareket değerlerine bağlı, ülkesi ve milleti için her türlü fedakarlığa hazır,birbirine kardeşlik bağı ile bağlı bir kültürdür. Bu mübarek
günde Rabbim
birlik ve beraberliğimizi bozmasın, hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Yüce Mevlam
tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetlerimizi kabul eylesin. Allah'a emanet olun. Ne mutlu Türk'üm diyene”
dedi.
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1202 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...