MAÇ SONUCU TAKIMLAR İÇİN PLAY-OFF YOLUNDA BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

8 Nisan 2022 16:53

Pembe-yeşilliler, Pazar günü kendisi gibi Play-Off'ları hedefleyen Kırklarelispor'la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi
Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, Pazar günü deplasmanda kendisi gibi Play-Off hedefleyen Kırklarelispor'la deplasmanda karşılaşacak. Kırklareli Atatürk Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00'de başlayacak. Müsabakayı Sakarya Bölgesinden Levent Gümüşdere, Çağlar Öztürk ve Sabri Öğe isimli hakemler
yönetecek.
Ispartaspor, 48 puanla ikinci sırada bulunurken, 44 puanla sekizinci sırada bulunan Kırklarelispor'u yenerek Play-Off yolunda önemli bir avantaj yakalamak istiyor. Bir maçı eksik olan Kırklarelispor ise Ispartaspor'u evine puansız göndermek amacında.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise şampiyonluğunu ilan eden lider Pendikspor , 9. Sırada bulunan Play-Off hedefleyen son haftaların formda takımı Teco Karacabey Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak.
Grup üçüncüsü Amed Sportif ise Play-Off hedefleyen Anagold 24 Erzincanspor'u ağırlayacak. Bucaspor 1928 ise bu haftaki maçlarını cumartesi günü oynayacak. İzmir temsilcisi kümede kalma savaşı veren Zonguldak Kömürspor'la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak Play-Off ümitlerini devam ettirmek istiyor.
Bir diğer cumartesi maçında kümede kalma savaşı veren Pazarspor, Play-Off hedefleyen Tarsus İdmanyurduspor'u konuk edecek.
Play-Off hedefleyen Ankara Demirspor, ligde zor günler geçiren ve oyuncuların Teknik heyeti sabote etmesiyle kadro dışı kararları alan Kırşehirspor'u ağırlayacak. Kümede kalma savaşı veren Akhisarspor ise orta sıralarda yer alan Şanlıurfaspor'la deplasmanda karşılaşacak.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1208 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...