ISPARTASPOR GALİBİYETLE PLAY-OFF VİZESİNİ GARANTİLEMEK İSTİYOR

15 Nisan 2022 16:12

49 Puanla dördüncü sırada bulunan Pembe-yeşilliler, Pazar günü seyircisi önünde oynayacağı Pazarspor maçını yenerek Play-Off'u büyük ölçüde garantilemek istiyor.
Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, bitime 3 hafta kala seyircisi önünde kümede kalma savaş veren Pazarspor'u konuk edecek.
Yarın Isparta Atatürk Stadında oynanacak karşılaşma saat 13.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Gaziantep Bölgesinden Yakup Özhan, Niyazi Atakan Ataseven ve Ferhat Çalar isimli hakemler yönetecek.
32 puanla on beşinci sırada yer alan Pazarspor ise Isparta'ya puan ve puanlar için geliyor.,
Bu arada gruptaki diğer karşılaşmalarda ise şampiyon Pendikspor, orta sıralarda yer alan Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Karşılaşmayı Ispartalı Klasman Hakemi Berkan Çetin, yönetecek.
Grup ikincisi Amed Sportif ise ligde üçüncü sırada bulunan Tarsus İdmanyurduspor'la deplasmanda karşılaşacak. Gözler haftanın maçında olacak.
Bucaspor ve Erzincanspor hafta maç yapmadan geçirirken Play-Off kovalayan Ankara Demirspor ise Nazilli Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak. Play-Off yarışı içerisinde yer alan Kırklarelispor, kümede kalma savaşı veren 1922 Konyaspor'a konuk olacak.
44 puanla 9. Sırada yer alan Teco Karacabey Belediyespor ise ligde bu sezon inişli ve çıkışlı grafik çizen Uşakspor A.Ş. ile deplasmanda karşılaşacak. Orta sıralarda yer alan Kırşehirspor ise küme düşen Eskişehirspor'u ağırlayacak.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1151 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...