“Bölgesel Amatör Lige yükselmek istiyoruz”

15 Nisan 2022 16:13

Keçiborlu Belediyespor'un takım kaptanı Ömer Altınay, çifte kupa kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, Emrespor'la zorlu bir maça çıkacaklarını dile getirdi.

Isparta 1. Amatör ve Play-Off şampiyonu Keçiborlu Belediyespor, 22 Nisan Cuma günü Emrespor'la oynayacağı Bölgesel Amatör Lig Baraj maçına odaklandı.

Keçiborlu Belediyespor Takım Kaptanı Ömer Altınay, baraj maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Daha önce Ispartaspor ve Çanakkale Dardanel gibi takımlarda profesyonel oynayan Altınay, şöyle konuştu:
“Biz Keçiborlu Belediyespor olarak bu ligi şampiyon olarak bitireceğimizi başkanımızın işyerindeki toplantı sonrasında biliyorduk. Ve kendimizden çok emindik ve namağlup şampiyon olduk.
Allah'ın izniyle geriye tek bir hedefimiz kaldı. O da Allah nasip ederse Bölgesel Amatör Lige çıkmak olacak. Sezon başından bu yana hazırlandığımız maç bu karşılaşmaydı. Çok iyi ve diri bir takımla oynayacağız. Çoğu kişiye göre favori olabilirler biz de en az onlar kadar kendimize güveniyoruz. O maçı da kazanmak için herşeyimizi sahaya yansıtacağız. Bu şampiyonlukta benimle birlikte bütün arkadaşlarıma, hocalarıma Abidin ve Alkan abi başta olmak üzere başkanım Cenker Kemal Doğanay'a ve Belediye Başkanımız Yusuf Murat Parlak'a teşekkür ediyorum. İnşallah rabbim verdiğimiz sözü tutmayı nasip eder.
Ve seneye bir üst lige memleketimizin takımını çıkarabiliriz.”
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1176 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...