ISPARTASPOR PLAY-OFF PEŞİNDE..

22 Nisan 2022 17:02

Pembe-yeşilliler, Amed Sportif Faaliyetler'le deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak Play-Off'a kalmayı garantilemek istiyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, 24 Nisan Pazar günü Amed Sportif Faaliyetler'le deplasmanda karşılaşacak. Diyarbakır Atatürk Stadında oynanacak karşılaşma saat 15.00'de oynanacak. Müsabakayı Kayseri Bölgesinden Alim Karademir, Harun Tekin ve Azad İlhan isimli hakemler yönetecek.
Ispartaspor, 52 puanla üçüncü sırada bulunurken Amed Sportif ise 50 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Ispartaspor, güçlü rakibini yenerek Play-Off'lara kalmak istiyor.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise şampiyon Pendikspor, Play-Off kovalayan Kırklarelispor'la deplasmanda karşılaşacak. Grup ikincisi Tarsus İdmanyurduspor ise haftayı maç yapmadan geçirecek.
Play-Off kovalayan Anagold 24 Erzincanspor, alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Zonguldakspor'la deplasmanda karşılaşacak. Play-Off hedefleyen Teco Karacabey Belediyespor ise evinde orta sıralarda yer alan Kırşehir Belediysepor'u konuk edecek. Play-Off yarışının iddialı ekibi Bucaspor 1928 ise kümede kalma bir hayli zor olan 1922 Konyaspor'u ağırlarken Uşakspor, Şanlıurfaspor'la deplasmanda karşılaşacak.
Haftanın maçında kümede kalma mücadelesi veren Pazarspor, Akhiraspor'u konuk edecek. Küme düşen Eskişehirspor ise evinde Nazilli Belediyespor'u ağırlayacak.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1163 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...