“ TARAFTARIMIZDAN MAÇIN BİTİŞ DÜDÜĞÜNE KADAR DESTEK BEKLİYORUZ”

11 Mayıs 2022 17:14

Ispartaspor Teknik Direktörü Turgut Kul ise zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Kul, “Zorlu bir süreçten, zorlu bir gruptan genç bir ekiple çok bir ivme yakalayıp çok şükür bu günlere kadar geldik.
Hiç Play-Offun içinden düşmeden ilk hedefimiz olan Play-Off'un ilk 5'in içinde olup grubu tamamlamayı başardık. Bu anlamda Başkanımızdan malzeme sorunlumuza kadar herkesin emeğine sağlık. Burada işimiz bitmedi. Zirveye çıkmak zor, orada kalmak daha zor. Bunun sonunda Allah ne gösterir bilmiyoruz. Biz bütün enerjimiz 29 Mayıs'ta oynanacak olan final maçına yoğunlaştırdık. Bunun için tabi bugün nasip olursa sahamızda oynayacağımız Karacabey Spor maçı bunun ilk adımı.
Bu maçları şöyle değerlendirmek lazım:
2 maç üzerinden oynanacağı için sanki iki 90 dakika gibi değerlendirmek lazım. İlkin bizde oynanması dezavantaj gibi görünebilir ama böyle maçlarda kazanan ya da kaybeden daha az şansı var gibi takımı değerlendiremeyiz.
Çıkan her takım bunu hak etmiştir. En iyi oyununu, en iyi konsantresini verecektir. Bizde tabi hem saha ve seyirci avantajımızı kullanacağız. Bizde 2. Maç için avantajlı bir skor almaya çalışacağız.
Ne olursa olsun takımımızı desteklesinler. 90 dakika sonunda kendi eleştirimizi bizde yapalım, onlarda yapsınlar. İyi ya da kötüleri konuşalım. Doğruları yanlışları belirleyelim daha sonra 2'nci maça gidelim. Ama ne olursa olsun onlarla beraber hücum edip, onlarla beraber savunma yapacağımızı unutmasınlar. Taraftar bizim için böyle maçlarda büyük güç. Onlarla beraber besleniyoruz, bizi maçın bitiş gününe kadar desteklesinler”
dedi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1134 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...