TEKVANDO İL ŞAMPİYONASI EĞİRDİR´DE YAPILDI

24 Mayıs 2022 15:50

Isparta Tekvando İl Şampiyonası Eğirdir'de gerçekleşti. Programa Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, Tekvando Isparta İl Temsilcisi Emin Büyükkurt, sporcu ve aileleri katıldı.
Eğirdir Belediyesi ile Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün işbirliği neticesinde 22 Mayıs 2022 Pazar günü Eğirdir Spor Salonunda gerçekleşen ve Isparta Tekvando İl Temsilciliğinin 2022 yılı faaliyet programında yer alan, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Tekvando yıldızlar kategorisinde il birinciliği müsabakaları gerçekleşti.
Eğirdir Belediyesi Antrenörü Kadir Eken yönetiminde müsabakalara 4 sporcu ile katılan Eğirdir Belediye Spor Tekvando takımı sporcularından Fatımanur Fethiye Kaynak 37 kg.'de birinci, Neynepgül Zekiye Kaynak 29 kg.'de birinci, Cemal Aydın 45 kg.'de birinci olarak altın madalya, Ahmet Menteşe 49 kg.'de 2. Olarak gümüş madalyanın sahibi oldular.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu ilçeye gelen sporcu, antrenör ve idarecilerle yakından ilgilendiler. Sporcular yemek ikramı ve tekne gezisinin ardından Eğirdir'i gezerek maç sonrası stres attılar. Yenilenen liman yürüyüş yolunda Başkan Veli Gök'ünde katılımı ile tekvandocular burada da gösteri yaparak neşeli ve renkli anlar yaşattılar.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1187 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...