“Gül´ü ve Isparta´yı çok merak ediyorduk”

26 Mayıs 2022 16:48

Galatasaray Kaleci Antrenörü Fadıl Koşudan ve Eşi Özge Koşudan, Isparta ve gül bahçelerine hayran kaldıklarını belirterek, “Gülün bu güzelliği bizi çok etkiledi” dedi.
Galatasaray Kaleci Antrenörü Fadıl Koşudan ve Eşi Özge Koşudan, Isparta'da gül bahçelerini gezdiler. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve iş insanı Mehmet İpekçi'nin daveti üzerine Isparta'ya gelen ve Kirazlıdere'ye hayran kalan Koşudan ve eşi, Gül sektöründe Isparta'nın lokomotif kuruluşu olan Sebat Gülyağı Uçucu Yağ Kozmetik Şirketi'ni ziyaret etti.
İş İnsanları Süleyman ve Hasan Ali Kınacı'yı yaptığı çalışmaları yerinden inceleyen Koşudan çifti, daha sonra Gül Bahçelerini gitti. Gül bahçesinde güzel bir gün geçirdiklerini belirten Galatasaray Kaleci Antrenörü Fadıl Koşudan, “Gülü ve Isparta'yı eşim çok merak ediyordu. Yerinde gördük. Başta Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e, iş insanı Mehmet İpekçi'ye, Sebat Gül Yağı Sahipleri Süleyman Kınacı, Hasan Ali Kınacı'ya, Özgür Bey'e ve Ardıçlı Köyü Muhtarımız Yakup Yolcu'ya ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sebat Gül Yağı ve Gülhane markasının yurt dışındaki çalışmalarını dinlerken buradaki emeklerin nasıl ortaya çıktığını görmüş olduk. Güller diyarında hasat zamanı çok güzel geçiyor. Ve Ispartalılar çok şanslı. Bu doğal güzellikleri tanıtmak için İstanbul'da Fatih Terim ve tüm futbolcularımıza anlatacağım” dedi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1185 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...