ISPARTASPOR CAMİASININ GÖZÜ-KULAĞI SÜREYYA SADİ BİLGİÇ´TE

10 Haziran 2022 15:54

Ispartaspor'da geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Atakan Yazgan'ın ardından gözler TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e çevrildi. Öyle ki sporseverler Bilgiç'in yeni hamlesini dört gözle bekliyor.

Amatör Ligden 2. Lige kadar yükselen Ispartaspor'da Atakan Yazgan'ın istifa etmesinin ardından sessizlik hakim. Başkan Yazgan döneminde BAL Liginden önce 3. Lige sonra da 2. Lige yükselen yeşil-pembeli ekip, bu yıl 1. Ligin de kapısından döndü.
Ispartaspor'un BAL Liginde mücadele ettiği dönemde kulüp yönetiminin belirlenmesinde büyük rolü olan TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in yeni hamlesi bekleniyor. Çünkü sosyal medya ve basına yansıyan açıklamalarda Bilgiç'in ağırlığı olmasaydı elde edilen başarıların gelmeyeceği iddia edilmişti.
Yeni sezon için takımın bir an önce kurulup, transferlerin gerçekleşmesinde ve yönetimin oluşmasında Milletvekili Bilgiç'in yeniden rol alıp almayacağı merak konusu.
Öte yandan Ispartasporlu taraftarlar takımdaki 'derin sessizliğe' tepki gösterdi. 2. Ligde mücadele edecek takımların kongrelerini yaptığını, teknik heyet ve transferlerini gerçekleştirdiğini belirten taraftarlar, “Maalesef ki Play-Off oynadığımız güzel bir sezonun ardından belirsizlik ve sessizlik biz taraftarları derinden üzmektedir.
Bu sene ligin daha çetin geçeceği dillendirilirken başarıların Süreyya Sadi Bilgiç'e dayandırıldığı Ispartaspor'da taraftarlar, Türkiye'nin 2023 hedefinin Ispartaspor için de konuşulması gerektiğini ifade ettiler.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1108 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...